We bieden een aantal basisworkshops (variërend in duur van twee tot negen dagen) aan voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen of bepaalde thema's waar ze terugkerend tegenaan lopen in hun leven willen onderzoeken. De workshops zijn geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het hoe en waarom van hun gedrag, en die verder onderzoek willen doen en tools aangereikt willen krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen en meer zicht te krijgen op, soms onbewuste, hindernissen en overtuigingen in hun leven. Deze workshops zijn ieder op zich boeiende ervaringen en tegelijkertijd een mooie kennismaking met Aumm.

Het volgen van één van deze trainingen geeft, in overleg, ook toelating tot de opleiding PRT (m.u.v. de workshopreeks Je eigen wijze weg). Je kunt je telefonisch of per mail aanmelden voor de verschillende workshops. Via de aanmeldbutton onderaan de rechterkolom van iedere trainingspagina, kun je ons direct een mail sturen.

26 - 29 oktober 2023

Vasna en Jan | De Bron

Door welke bril kijk je naar jezelf? Dé Aumm vierdaagse basisworkshop: als je voelt of ervaart dat (beperkende) overtuigingen over jezelf en het leven je verhinderen je oorspronkelijke vrijheid en kracht te leven, is deze workshop iets voor jou. Veel mensen ervaren deze workshop als bijzonder én als intensief.

 

21 - 25 februari 2024 

27 november - 1 december 2024

Welke invloed heeft jouw geboorte op jouw leven? We onderzoeken in deze workshop hoe de verschillende fasen van jouw geboorte verlopen zijn. We maken gebruik van een warmwaterbad, waarvan het water een temperatuur van 37-38 graden heeft, onze lichaamstemperatuur en de temperatuur van het vruchtwater. Het geeft de mogelijkheid tot een nieuwe geboorte, een nieuwe ervaring en een nieuwe start. De workshop staat ingepland voor november 2023 en voor februari 2024. Het gaat hier om twee afzondelijke workshops.

2 - 4 februari 2024 | Hans Vadi en Anita

Een tweedaagse workshop over het innerlijke kind. Als volwassen persoon die je nu bent, het kind in jezelf ontmoeten, accepteren en lief gaan hebben. Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? Welke besluiten heb jij genomen over het leven? Welke overtuigingen over jezelf en het leven heb je toen opgedaan? 

3 - 7 juli 2024

Vasna en Jan

Het oude achter je laten en herboren worden met een krachtig JA! Een workshop waarin we werken met alles rond het thema 'jezelf durven zijn'. Met warmwater-rebirthing.

 

19 - 22 september 2024

Sajid van Waveren en Hans Ronda

Zit je als man op het goede spoor of wordt het tijd om je leven weer op de rails te zetten? Voor een man is het belangrijk om te weten wat je hebt neer te zetten, wat jouw leven invulling geeft. Wat voedt jouw creativiteit, je levendigheid en jouw energie? Verbinding maken met jouw kracht is ook verbinding maken met wie jij bent en wat jouw unieke bijdrage in de wereld is. 

26 - 29 september 2024

Sudasi Joosse en Sadaya Goebertus

Elke vrouw brengt een wereld aan wijsheid, liefde, energie en essentiële kwaliteiten mee op aarde. Mogelijk ben je daar gedurende je leven de verbinding wat mee verloren of heb je geleerd je aan te passen waardoor de glans van deze kwaliteiten misschien is afgenomen. Door de ontwikkeling van meisje naar vrouw vanuit verschillende levensfasen te onderzoeken kan je opnieuw in contact komen met jouw eigenheid en jouw bijzonderheid. 

Deze bijzondere serie workshops van acht dagdelen wordt gegeven op verschillende plaatsen in Nederland door therapeuten die zijn afgestudeerd aan het Aumm Instituut. Kijk op www.jeeigenwijzeweg.nl voor meer informatie. Het volgen van deze workshopreeks geeft geen directe toegang tot de opleiding PRT.