introductieworkshop:  je eigen wijze weg gaan

In deze tweedaagse workshop maak je als volwassene die je nu bent, op een intensieve en speelse manier contact met het kind in jezelf. Door dit kind opnieuw te ontdekken kun je er achter komen dat een deel van je huidige leven nog bepaald wordt door ervaringen uit je kindertijd. Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? Welke besluiten heb jij genomen over het leven? Welke overtuigingen over jezelf en het leven heb je toen opgedaan? Zitten die overtuigingen je nog in de weg om je leven te leven zoals jij dat eigenlijk wilt? Als volwassen man of vrouw heb je vaak nog te maken met die invloed van het innerlijke kind.

Om lijfelijk, emotioneel en geestelijk contact te kunnen maken met het kwetsbare kind in jezelf, werken we met lichaamswerk, adem en diverse technieken uit de Primal Rebirth therapie.

Door het kind in onszelf te ervaren of te voelen, vragen te stellen, te accepteren en lief te gaan hebben kun je de inperkende overtuigingen ontdekken. Vanuit deze acceptatie kan het kind 'uit de ban' van het verleden loskomen en terugkeren naar zijn oorspronkelijkheid en kracht. 

 

Overnachten in het traingscentrum is integraal onderdeel van de workshop.

Door de klikken op de naam van het centrum in de agenda hieronder, vindt je meer informatie over het centrum.

De prijs is inclusief 21% BTW.

Prijs

€ 245,-
Kosten verblijf: zie agenda

Data

vr 02 feb 18:00 t/m zo 04 feb 17:00

Aantal blokken

1

Agenda 2024
vr 02 feb 18:00 t/m zo 04 feb 17:00 introductieworkshop: je eigen wijze weg gaan
Anita Neppelenbroek Hans Vadi Ronda
de Bron
Kosten verblijf: € 195,-