mannen-vier-daagse: verbinden met kracht

Om man te zijn hoeven we niets te doen. We hoeven ons niet aan te passen of te verbeteren. We mogen juist laten vallen wat we geleerd hebben. Loslaten wie je denkt te moeten zijn en weer gaan leven wie je werkelijk bent, van binnenuit!  

Vier dagen verbinden met mannelijke kracht

Op een prachtige natuurlijke plek in Drenthe komen we vier dagen samen met een groep mannen. Weg uit het dagelijks leven, weg van alle afleiding en verplichtingen, een moment voor jezelf. Om naar binnen te gaan en je te verbinden met wat jou man maakt, jouw kracht. Vier dagen om te ontspannen, om te onderzoeken wat “man zijn” voor jou betekent, om met andere mannen te zijn en daar steun en bedding te ervaren en inspiratie op te doen om jouw eigen pad (weer) te gaan lopen. 

Maskers afleggen

Gedurende je leven heb je allerlei rollen, patronen en maskers aangenomen. Het is goed om te zien dat het nodig is geweest. Het heeft je heeft geholpen en gebracht waar je bent. Het heeft er ook voor gezorgd dat je je groter hebt moeten houden of juist delen van jezelf achter hebt moeten houden.

De vraag is of het hier en nu nog nodig is. Wil je het nog zo? Waar hou jij je in en waar overschreeuw jij jezelf? Leef jij jouw leven of leeft het leven jou? 

In deze vier dagen onderzoek je welke maskers jij wilt afleggen en wat van jouw mannelijke kwaliteit, jouw energie, jouw kwetsbaarheid meer zichtbaar mag worden. Welke stap er nodig is om in je kracht te gaan staan en werkelijk jouw eigen pad te gaan. 

Jouw unieke pad

Als man heb je jouw unieke eigen weg te gaan en dingen neer te zetten in het leven. Deze weg heb je zelf te ontdekken en af te leggen. Dat is een ontdekkingsreis. Je kan jezelf hierbij afvragen of jij je eigen richting volgt of dat je meer bezig bent met wat anderen van je willen.

Zit je op het goede spoor of wordt het tijd om je leven weer op de rails te zetten? Voor een man is het belangrijk om te weten wat je hebt neer te zetten, wat jouw leven invulling geeft. Wat voedt jouw creativiteit, je levendigheid en jouw energie? Verbinding maken met jouw kracht is ook verbinding maken met wie jij bent en wat jouw unieke bijdrage in de wereld is. 

Steun

Veel mannen lopen hun pad helemaal alleen. Ondanks dat je zelf jouw eigen weg te gaan hebt, hoef je het niet alleen te doen. Er zijn andere mannen, die ook onderweg zijn. Die hun verhaal delen, die luisteren en je kunnen steunen. Voor veel mannen is het niet makkelijk om steun te ontvangen en toch is dat juist het meest waardevolle wat we elkaar te bieden hebben. In deze vier dagen kun je de kracht van mannen onder elkaar ervaren.

Weer opnieuw de wereld in

Met meer bewustzijn en verbonden met jouw kracht als man stap jij na deze reis weer de wereld in. Dat is een cadeau aan jezelf, de mensen om je heen en aan de wereld. 

Ga je mee op reis? 

Ik vond het heel sterk dat er voor ieder wat moois was te vinden. De leeftijd liep enorm uiteen van 28 t/m 70 jaar oud en ook de ervaring met lichaamsgericht werken. Voor mij waren met name het opstellingenwerk en de ademsessies heel waardevol. Dat gaf de ruimte om enorm te verdiepen. - M.

Absolute eye-opener. Heus niet alleen maar prettig om te doen, maar het heeft in mijn hoofd een verandering teweeg gebracht waardoor mijn kijk op het leven niet meer hetzelfde is. Er is een luik geopend en dat is prachtig! - S -

Merkt dat ik rustiger ben geworden en opmerkzaam ben op mijn valkuilen en probeer hierop te reageren, door bv klussen werkzaamheden op te pakken en niet te laten liggen, wil ook meer gaan plannen wat nog niet zo lukt. Ben ook meer opmerkzaam op wat er in mijn lijf speelt. Hoe  mijn lichaam reageert als ik zelf nog niet weet weet te doen. - C -

Het was heel nieuw voor mij, maar ik heb het als heel positief ervaren. Zeer intensief; behoorlijk uit mijn comfort-zone; maar blij dat ik het gedaan heb. De trainers heb ik als zeer positief ervaren: betrokken, duidelijk programma, duidelijk in the lead, scherp in waarneming en begeleiding; mooie aanvulling op elkaar; goed op elkaar afgestemd. - F -

 

 

Prijs

€ 495,-
Kosten verblijf: zie agenda

Data

do 21 sept 09:56 t/m zo 24 sept 17:00

Aantal blokken

1

Agenda mannen-4-daagse 2023
do 21 sept 09:56 t/m zo 24 sept 17:00 mannen-vier-daagse
Hans Vadi Ronda Sajid van Waveren
Smalhoorn
Kosten verblijf: € 350,-