vrouwen-vier-daagse: de kracht van verbinding

Elke vrouw brengt een wereld aan wijsheid, liefde, energie en essentiële kwaliteiten mee op aarde. Mogelijk ben je daar gedurende je leven de verbinding wat mee verloren of heb je geleerd je aan te passen waardoor de kracht van deze kwaliteiten misschien is afgenomen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je delen van je vrouw-zijn weggestopt hebt, of dat je een leven leidt waarin je je niet verbonden voelt met andere vrouwen. Misschien denk je te moeten leven volgens een bepaald beeld van vrouw-zijn. Terwijl vrouw-zijn een heel natuurlijke staat van zijn is. Het is deel van je essentie.

Wil jij vrij-uit je eigen vrouw-zijn leven? Wil je verbinding voelen met je lijf en met je vrouwelijkheid? De kwaliteiten die jij als vrouw hebt aan de buitenwereld durven laten zien? Wil jij jezelf volledig accepteren en omarmen als de vrouw die jij bent?

Door de ontwikkeling van meisje naar vrouw vanuit verschillende levensfasen te onderzoeken kun je opnieuw in contact komen met jouw eigenheid. Wat waren de eerste boodschappen die je ontvangen hebt over meisje zijn? Hoe ben jij omgegaan met het opgroeien in een gezin met bepaalde waarden en boodschappen? Hoe verliep de tijd rondom je geboorte, en hoe ben je ontvangen als meisje? Hoe verliep je puberteit en de ontwikkeling van je seksualiteit? Hoe verhoud je je nu als volwassen vrouw tot die tijd en de ideeën die je over jezelf en het leven hebt opgedaan? Wat is het verhaal van jouw leven?

Naast het onderzoeken van de emotionele en mentale lagen nemen we ook het verhaal van jouw lijf mee. Zodat je weer in contact kunt komen met de delen en emoties van jezelf die onderdrukt of verborgen zijn. In de Vrouwen-vier-daagse doe je dit onderzoek voor jezelf én samen in een groep vrouwen. Het contact met andere vrouwen kan je inspireren, voeden en steunen. Maar het kan ook lastig voor je zijn, iets wat je niet zo goed kent. We bieden een veilige ruimte om dat te onderzoeken, zodat je nieuwe ervaringen op kunt doen, kunt leren hoe je jezelf kan accepteren, van jezelf kunt houden en hoe je je kunt verbinden met en je gesteund kunt voelen door andere vrouwen. 

De Vierdaagse wordt gegeven op een prachtige plek in de natuur. De natuur is een spiegel en hulpbron. De natuur nodigt ons uit in het hier en nu; om ons vrouw-zijn te vieren en te ontspannen in verbinding.

We gebruiken verschillende werkvormen zoals lichaamswerk, ademwerk, meditatie, geleide fantasie, deelrondes en dans. Meditatie gaat over zijn met wat er is, wat helpend is in het proces van jezelf accepteren en omarmen. Door het gebruik van verschillende werkvormen is er altijd iets wat bij jou aansluit en wat jou in contact doet komen met de verborgen stukken in je zelf.

Het doel van deze Vierdaagse is het tot leven laten komen van de vrouw in jou, en haar te inspireren en te helen.

Als een warm bad, intens maar ook mooi. Het was een reis die we samen hebben gemaakt. Ik heb me welkom gevoeld en het gevoel gehad dat ik mocht zijn en komen met alles. Het was zeker ook intens en met tijden pittig omdat er ook het nodige (los) kwam. Fijn om te ervaren dat dit ook werd gedragen en er mocht zijn in de groep en van mezelf. Dit was erg helend. Ik heb weer nieuwe facetten van mezelf leren kennen. Antwoorden gekregen op vragen die ik intern had en vooral veel verzachting, warmte en mildheid ervaren. Kwaliteiten die altijd al in mij zaten meer minder naar voren kwamen naar mezelf. Ik heb mezelf mogen ervaren als de vrouw die ik ben en dit was een prachtige ervaring. Het heeft me ook geholpen om met meer mildheid te kijken naar mezelf maar ook naar mijn moeder. Kortom er is weer een hoop in gang gezet J. Ik kijk er positief op terug ondanks dat het met tijden pittig voor me was omdat mijn relatie met mijn moeder niet makkelijk is geweest merk ik dat helpend en helend is om het wel aan te zien en te doorvoelen. - K -

Sudasi en Sudaya komen ontspannen over en hebben de groep op professionele en warme wijze begeleid. Hun zijn draagt alles wat er is en dat geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Als ik ze een cijfer moest geven: een dikke 10. De assistenten waren beide ook top. Open, aanwezig en hulpend op zo wat alle momenten in praktische zin (waar ligt wat, wie mist er nog) en inhoudelijke zin (emotionele ondersteuning). - S -

Bijzondere ervaring, het heeft me rust gebracht, bijzonder om te merken wat meditatie met je doet. Prachtige omgeving en verblijf, heerlijk gegeten, complimenten aan de kok. - G -

Ik had niet door dat dansen en beweging zo essentieel voor me is en bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn en vooral ook diepe ontspanning. Ik ga dus lekker dansen en nog bewuster ademen. De inzichten laat ik bezinken in mijn systeem en als de tijd rijp is zet ik ze in de wereld/ga ik er mee oefenen. -S -

Prijs

€ 495,-
Kosten verblijf: zie agenda

Data

do 28 sept 11:00 t/m zo 01 okt 17:00

Aantal blokken

1

Agenda vrouwen-4-daagse 2023
do 28 sept 11:00 t/m zo 01 okt 17:00 vrouwen-vier-daagse
Sadaya Goebertus Sudasi Joosse
Smalhoorn
Kosten verblijf: € 350,-