Aumm zomerworkshop: 'jezelf durven zijn'

Een workshop waarin we werken met alles rond het thema 'jezelf durven zijn'. Met  diverse vormen van lichaamswerk, ademtechnieken, warm water rebirthing, traumaheling, meditatie, af en toe ook met familie-opstellingen en technieken uit de co-dependency.

In deze zomerworkshop ga je op zoek naar overtuigingen, opgedaan in je kindertijd, die je ervan weerhouden om je leven te leven zoals je eigenlijk zou willen, om gewoon jezelf te zijn; overtuigingen zoals: Ik ben niet oké, ik ben niet goed genoeg, er is niet genoeg voor mij, ik ben het niet waard...etc. Ongenoegen en onvrede over jezelf, maken dat je je energie verliest. Je voelt je misschien vaak machteloos, alsof je de mogelijkheid niet hebt je leven in eigen handen te nemen. Wat houdt je tegen om vol overgave te genieten van jezelf, anderen en het leven?

Het hoogtepunt van deze workshop is de warm water rebirthing.

We werken er naar toe door contact te maken met natuurlijke en het gekwetste kind. Door contact te maken met het innerlijke kind kun je achter deze overtuigingen komen. Vanuit een accepterende en liefdevolle houding smelt de pijn die jou als kind al verhinderde jezelf te zijn. Hierdoor kun je van jezelf gaan houden, weer in harmonie zijn met jezelf.

Ook kun je ontdekken dat er diverse vormen van kracht zijn, dat je ook vanuit ontspanning en liefde heel krachtig kunt zijn en blijven, en jezelf ook weer kunt opladen. Je kunt deze dagen ook gebruiken om je reeds ontdekte positieve overtuigingen te versterken.

In de warm water sessie kun je je weer verbinden met dit natuurlijke kind en met de kwaliteiten die je meebracht in dit leven die niet geaccepteerd of in ieder geval niet gesteund werden. Je kunt het oude achter je laten en herboren worden met een krahtig JA

Aangeraden literatuur: Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg, 'Je eigen wijze weg. Heel het innerlijke kind' .

Testimonials:

"ik heb het als heel fijn ervaren, heb een opgelucht gevoel gekregen en mezelf zien opbloeien en ontwikkelen

'veilig, warm, liefdevol, zorgvuldig, geweldige opbouw'

“Verrassend en verdiepend, fijn en veilig. Woorden schieten eigenlijk te kort na zo’n onbeschrijflijk prachtige ervaring. Als een wervelwind van prachtige ervaringen in een bedding van kalmte om me heen, op zo’n veilige manier dat ik bij mijn essentie kon komen.” 

" goed, een heerlijk, bewegelijk, warm bad van liefde, verbinding, en herkenning en bovenal plezier!"

"mooie ervaring om terug te gaan naar je innerlijk kind, om los te laten en te laten komen wat komt. Bijzonder om te voelen hoe de ademhalingstechnieken laagjes van je ik kunnen afpellen, en je bij je gevoel kunt komen. Dat je je energie kunt voelen! Ik heb de ruimte hervonden waar ik naar op zoek was en voel dat ik er mag zijn en dat ik van mezelf ben!"

Deelnemers jonger dan 25 jaar krijgen een korting van 15% op de cursuskosten.

Overnachten in het traingscentrum is integraal onderdeel van de workshop.

Door de klikken op de naam van het centrum in de agenda hieronder, vind je meer informatie over het centrum.

De zomerweek start op 20 juli om 13.00 uur. Je bent welkom vanaf 12.00 uur om wat adminitratieve handelingen te verrichten en een slaapplaats in te richten.

 

 

Prijs

€ 550,-
Kosten verblijf: zie agenda

Data

do 20 juli 13:00 t/m ma 24 juli 17:00

Aantal blokken

1

Agenda Aumm zomerworkshop: 'jezelf durven zijn'
do 20 juli 13:00 t/m ma 24 juli 17:00 Aumm zomerweek: 'jezelf durven zijn'
Jan Bosma Vasna van Haalen
de Bron
Kosten verblijf: € 465,-