Voor mensen die werken of willen gaan werken als therapeut organiseren we een aantal praktijkmodules zoals psychopathologie, praktijkbegeleiding en groepsdynamica. De eerste twee zijn verplichte onderdelen van het afstudeerproces. Daarnaast organiseren we regelmatig supervisiebijeenkomsten voor mensen die hun therapeutschap willen professionaliseren.

Jan - op afspraak

Een nieuwe loot aan de Aumm-boom: online familie- en systeemopstellingen. Online opstellen bewijst inmiddels hele goede diensten. De vragen kunnen van algemene aard zijn maar ook betrekking hebben op supervisie m.b.t. werk-gerelateerde issues of cliënten. Jan volgt de supervisoren-opleiding voor lichaamsgerichte psychotherapeuten van de SBLP. Hij geeft deze sessies ook in het kader van die opleiding. 

 

12 -14 april en 22 - 24 nov. 2021

Vasna van Haalen 

Tweedaagse workshops over hoe te werken met primal rebirth therapie in je praktijk. Voor therapeuten en therapeuten in opleiding. 

UITGESTELD. DATUM WORDT LATER BEKEND GEMAAKT.

Marlene Koekkoek

Voor mensen die de opleiding PRT, of een vergelijkbare opleiding hebben afgerond. Dit blok is een verplicht onderdeel bij afstuderen. Deelname in overleg met je supervisor. Enige ervaring in het werken met mensen is een voorwaarde.

Data 2021: 10 maart | 7 mei | 5 oktober | 26 nov.

Vasna 

We geven vijf dagen per jaar rondom de thema’s ‘oefenen met PRT-technieken’ en praktijkbegeleiding. Praktische PRT oefen- & praktijkdagen voor therapeuten, studenten en mentoren. Studenten vanaf het derde jaar zijn van harte welkom om mee te oefenen, vragen te stellen en ideëen in te brengen. Deze dagen worden door deelnemers als een hele nuttige aanvulling op het werken met mensen ervaren.

WORDT BINNENKORT OPNIEUW INGEPLAND

start op maandag om 20.00 uur

Jan Bosma

Voor mensen die de opleiding (bijna) hebben afgerond en aan het werk willen in een eigen praktijk of zich hierop oriënteren. Dit blok is een vereist onderdeel bij afstuderen. Naast het geven van praktische informatie is dit blok vooral bedoeld om je plannen te verkennen en geïnspireerd te worden door mensen in de zelfde fase van de opleiding.

kijk voor alle data op deze pagina

Divyam of Vasna

In de afstudeerfase van de opleiding PRT zijn twee vormen van supervisie: groepssupervisie (met Divyam) en individuele supervisie met een client (Divyam of Vasna). Tijdens deze laatste kijkt de supervisor gedurende het afstudeertraject mee bij sessies die de therapeut-in-opleiding geeft aan een cliënt. 

In 2020 is er vanuit de SBLP een supervisieopleiding lichaamsgeoriënteerde (psycho) therapie in het leven geroepen. Voor alle lichaamsgerichte therapeuten van de SBLP is er nu de mogelijkheid om supervisiesessies bij hen te volgen. Hier vind je een overzicht van de Aumm supervisoren-in-opleiding.

op afspraak

Divyam

Supervisie voor mensen die de eerste serie groepssupervisie afstudeerproces hebben gedaan. Als je werkzaam bent als therapeut of nog bezig bent met je afstudeerproces, is supervisie belangrijk om te blijven doen. Begeleiding en onderzoek naar het proces van jou en je (oefen) client.

zie agenda

Divyam

Supervisiedag, voor iedereen die de PRT opleiding of een soorgelijke opleiding heeft afgerond. Voor therapeuten of nog onder supervisie werkenden en/of mensen die een professionaliseringstraining hebben gevolgd. Vragen over het werk of over jezelf, je eigen proces of je proces in het therapeutschap. Of om gewoon weer in het veld zijn en bij te tanken! We zullen vooral werken met opstellingen. Ook kun je een client meenemen voor een opstelling.

Op afspraak

Divyam

Supervisiedagen voor therapeuten die de workshopreeks 'je eigen wijze weg' geven.

vrij. 19 mrt (online) | ma. 12 apr. | di. 18 mei | ma 14 juni | vrij 17 sept | di. 19 okt. | woe 24 nov. 2021

Divyam en de docenten van de training Primal Somatic Traumahealing

Voor iedereen die de training heeft gevolgd. Het certificaat van de training Primal Somatic Traumahealing krijg je na het volgen van vier supervisiedagen of 24 uur groepssupervisie.