supervisie alle werkvormen

Supervisiedag, voor Primal Rebirth therapeuten of andere lichaamsgerichte therapeuten, gecertificeerd of nog onder supervisie werkend, voor de mensen die JEWW geven en voor mensen die specifieke professionaliseringstrainingen hebben gedaan, dus ook voor relatietherapie, traumaheling en familie-opstellingen. Als je werkzaam bent als therapeut is het onontbeerlijk dat je supervisie hebt. Je leert vragen stellen, je werk onderzoeken, je blinde vlekken gaan ontdekken, jezelf laten zien hierin, om verdieping aan te kunnen brengen. Ook je eigen proces gaat door en kan op deze dagen aan bod komen. We zullen vaak systemisch werk inzetten om een issue te onderzoeken. Soms kan een therapeut een client mee nemen voor een opstelling. Er is van alles mogelijk op deze dagen, misschien wil je gewoon weer in het veld zijn om wat 'bij te tanken'.

Ook als je een (familie) opstelling wilt doen of een situatie of symptoom wilt opstellen, kun je terecht op deze dagen. Tevens kun je, in overleg, een client meenemen voor een opstelling.

Meditatie en het werken vanuit het stille midden is een belangrijk onderdeel van deze dagen. Kom gewoon weer even in het veld, netwerken, inspriratie opdoen en je laten raken.

Voor SBLP-ers is het ook mogelijk om een deel met hun credits te betalen. Mensen die de training Familie Opstellingen hebben gevolgd kunnen meedoen als representant.