Relatieproblematiek, seksualiteit en intimiteit, codependency (wederzijdse afhankelijkheid), het innerlijke kind en zijn of haar invloed op relaties en systemische paartherapie.

Wat is codependency?

Luister hier naar Vasumati over relaties

english

Boekaanrader: 'Ik zie je - relatie in beweging'. Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg

De workshops worden door Vasumati en Samarona in het engels gegeven. Samarona spreekt ook Nederlands. Het is ook mogelijk om individuele relatiesessies bij een van hen te volgen.

mei 2019 - juni 2020

Vasumati en Samarona

Relatietraining met methoden uit de systemsche relatietherapie, codependency, essencework en de hechtingstheorie.

Samarona Buunk

Samarona geeft binnen Aumm regelmatig een sessiedag 'relatietherapie'. Een sessie als ‘onderhoud’, of om te kijken waar jullie staan, of om bepaalde dingen bespreekbaar te maken en te onderzoeken. Deze sessies kun je individueel boeken of samen met je partner.

 

2 t/m 6 juni 2021

Vasumati

Over co-dependency, verlatingsangst, schaamte en afhankelijkheid versus onafhankelijkheid in relaties. In deze nieuwe benadering onderzoeken we relaties, met behulp van twee zeer creatieve methoden, psychodrama en interne familiesystemen (IFS).

22 t/m 26 sept. 2021

Vasumati

Trauma veroorzaakt schaamte en schaamte veroorzaakt terugtrekking en isolatie, en angst om onszelf en anderen te vertrouwen. Dit heeft vaak invloed op ons vermogen tot seksualiteit, erotiek en intimiteit. Een korte training voor individuen en koppels, die de Primal Rebirth opleiding of een soortgelijke opleiding lichaamsgerichte psychotherapie hebben gedaan. En voor therapeuten die meer willen leren over en willen leren werken met traumaheling op het gebied van hechting, trauma en seksualiteit.